Οι χώροι μαs

 

Το ιδιωτικό φροντιστήριο πi βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και είναι προσβάσιμο από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού καθώς επίσης και από τη λεωφόρο Κέννεντυ. Στην περιοχή του φροντιστηρίου, υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης.
Ο χώρος υποδοχής μας λειτουργεί καθημερινά, 3.00 – 9.00μ.μ., και εξυπηρετούμε τόσο τους μαθητές, όσο και τους γονείς για ό,τι χρειαστείτε.
Όλες οι τάξεις του φροντιστηρίου είναι φωτεινές, ευρύχωρες και εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, κάνοντας το μάθημα πιο ενδιαφέρον και πιο υγιεινό, καθώς αποφεύγουμε τη χρήση κιμωλίας και μαρκαδόρων για ασπροπίνακες.
 
Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τους μαθητές μας, όπου μπορούν να διαβάσουν σε ένα ήσυχο περιβάλλον ενώ περιμένουν το επόμενο τους μάθημα, ή κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου. Τα θρανία είναι διαρρυθμισμένα για να ενισχύουν την ομαδικότητα, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον για τους μαθητές μας.
Στους χώρους αναμονής μας, οι μαθητές μπορούν να χαλαρώσουν και να κουβεντιάσουν μεταξύ τους καθώς περιμένουν να αρχίσει το μάθημα, ή στα διαλείμματα μεταξύ μαθημάτων. Επίσης, οι γονείς μπορούν να πιουν τον καφέ τους ενώ περιμένουν να συναντήσουν κάποιον καθηγητή.